Jogi nyilatkozat

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet ezúton tájékoztatja a tisztelt böngészőket, hogy weboldalának megtekintése egyben az következő feltételek elfogadását is jelenti:

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet minden létező erőfeszítést megtett azért, hogy meggyőződjön arról, hogy a weboldalán az általa közölt információk a publikálás időpontjában helyesek és teljesek legyenek. Mégis előfordulhatnak olyan hibák, amelyek a Generál Építőipari Szociális Szövetkezet kifejezett akarata nélkül, véletlenül jöttek létre. Ezekért az esetleges hibákért elnézésüket kérjük.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet nem garantálja és nem vállal semminemű garanciát a weboldalain rendelkezésre bocsátott információkat illetően. Beleértve azokat a linkeket vagy más tartalmakat, amelyek a Generál Építőipari Szociális Szövetkezet weboldalain keresztül vagy direkt vagy pedig indirekt módon kerülnek megtekintésre.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet fenntartja magának azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül weboldalainak tartalmát megváltoztassa, kiegészítse vagy akár a weboldalának elérhetőségét idõintervallumtól függetlenül felfüggessze vagy megszüntesse.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet nem tudja garantálni a weboldalát tartalmazó szerver illetve a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, továbbá nem tudja kizárni a szerverhez való harmadik fél által eszközölt hozzáférés lehetőségét.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet nem vállal felelősséget a szerver meghibásodásából, elérhetetlenné válásából illetve a weboldal harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet elhárítja a felelősséget továbbá mindennemű olyan közvetlen, konkrét károkért vagy károk következményéért, úgymint egyéb károk bármely formája alól, melyek valamilyen okból a weboldalain rendelkezésre bocsájtott információk direkt vagy indirekt használatával összefüggésben keletkeznek.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet nem vállal felelősséget a weboldalain megjelenő helytelen, hibás vagy hiányos információk tekintetében, így minden döntés, amely a weboldalakon rendelkezésre bocsátott információkon alapul, kizárólag a felhasználó felelősségét terheli.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet weboldalain megjelenített dokumentumok és azok forrásanyagai szerzői jogvédelem alatt állnak, melynek kizárólagos birtokosa a Generál Építőipari Szociális Szövetkezet.

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet fenntart magának minden jogot (beleértve tulajdonjog, ipari védjog, szerzõi jog) és senkinek nem bocsát a rendelkezésére semmilyen természetû licenc vagy egyéb jogot. A weboldalakon szereplő dokumentumok sokszorosítása csak személyes és információs célra megengedett. Minden egyéb felhasználás vagy sokszorosítás kifejezetten tilos.

A weboldalakon szereplő márkanevek, logók az adott cégek védjegyei, ezért használatuk (eltekintve az ® vagy TM szimbólumok meglététől) kifejezetten tilos. Minden előző szabályozás érvényes azokra a szoftverekre is, amelyek közvetetten vagy közvetlenül a Generál Építőipari Szociális Szövetkezet weboldalról megtekinthetőek vagy letölthetőek. Amennyiben a hyperlinkeken keresztül harmadik személy szoftveréhez hozzáférést eszközölnek, abban az esetben a mindenkori szoftver tulajdonos által megszabott szabályozások érvényesek.

A felhasználók személyes adatai az adatvédelmi törvény hatálya alá esnek. A személyes adatok felhasználása az adatvédelmi irányelvekben meghatározottak szerint történik.

Kérdése van?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén! Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon

+36 70 771 01 68

Üzenet

info@generalepito.hu