Rólunk

Rólunk

Építkezni törődéssel

Cégünk magas szintű, széleskörű szakmai tapasztalattal végez teljeskörű építőipari generál kivitelezési tevékenységet, első osztályú minőségben. A vezetőnk rendelkezik közel 30 éves tapasztalattal, a munkatársainkat pedig folyamatosan képezzük, illetve a GINOP pályázatból lehetőségünk van létszámot fejleszteni. Szövetkezetünk, német minőségű nyílászárók gyártását és szakszerű beépítését is vállalja. Alapvető célunk  kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása az építőipari generálkivitelezés területén.

  • Családi házak építése
  • Meglévő ingatlanok felújítása
  • A tervezéstől a költözésig

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezetet 2019. február 28-án alapították meg, 7 alapító tag összefogásával plusz egy taggal a törvényben előírtak szerint a Kiskunhalasi Nemzetiségi Önkormányzat vállalt tagságot. Cégünk magas szintű szakmai tapasztalattal végez teljeskörű építőipari generál kivitelezési tevékenységet, mely az Európában elvárt színvonalnak is megfelel. Fő tevékenységi körünk: családi házak építése, meglévő ingatlanok felújítása. A Generál építőipari szociális szövetkezet fő alapvető célja a kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása az építőipari generál kivitelezési területén. 

Szövetkezetünk, német minőségű nyílászárók gyártását és szakszerű beépítését is vállalja. A cég fokozatosan fejleszti kapacitását és szakmai tudását. Annak érdekében, hogy a magas minőségi elvárásoknak maradéktalanul megfeleljen, valamint hogy piaci pozícióját megtartsa, illetve javítsa. Az utóbbi évben érdeklődésünk a közbeszerzési pályázatok irányába fordult, s büszkék vagyunk rá, hogy a GINOP 5.1.7-17 Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése című sikeres pályázatnak köszönhetően megfelelő létszámot tudunk biztosítani és magas minőségű gépeket tudtunk beszerezni.

Erősségeink

Miért válasszon minket?

Teljeskörű építőipari generál kivitelezés, európai minőségben, közel 30 éves szakmai tapasztalattal.

Team

Megbízható, tapasztalt, profi csapat a Kiskunhalasi Nemzetiségi Önkormányzattal összefogásban.

Tapasztalat

Közel 30 éves szakmai tapasztalattal végezünk teljeskörű építőipari generál kivitelezést, európai minőségben.

Technológia

A Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése című pályázatnak köszönhetően korszerű technológiák alkalmazása.

Támogatás

A projektidőszak alatt és akár azon túl is folyamatos támogatással állunk megrendelőink és partnereink rendelkezésére.

Team

Szövetkezeti tagok

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezetet 2019. február 28-án alapították meg, 7 alapító tag összefogásával plusz egy taggal a törvényben előírtak szerint a Kiskunhalasi Nemzetiségi Önkormányzat vállalt tagságot. 

Soós József

Elnök

Kérdése van?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén! Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon

+36 70 771 01 68

Üzenet

info@generalepito.hu