Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Építőipari generálkivitelezés

A Generál Építőipari Szociális Szövetkezet alapvető célja a kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása az építőipari generálkivitelezés területén. Lakások, családi házak felújítása, átalakítása igény szerint? A kisebb javításoktól a teljes körű generálkivitelezésig mindent bátran ránk bízhat!

Lakásfelújítás​

Körültekintően tájékozódni és kivitelezőt választani a legfontosabb feladata a renoválást választóknak, a kellemetlen meglepetések elkerülése végett javasolt tudatosan megtervezni az átalakításokat.Nagyon fontos számunkra, hogy a felújított, elkészült lakást úgy adja át cégünk, hogy az tükrözze az előzetesen felvázolt elképzeléseket és a megrendelő kifejezett igényeit! Vállaljuk a teljes generálkivitelezést, beleértve a bontási munkákat, az építőanyagok beszerzését, az anyagok mozgatását stb. Cégünk vállalja a lakásfelújítás kivitelezését generál-kivitelezésben.
Így mi végzünk el valamennyi munkát, bontási munkákat, az építőanyag beszerzését, az anyagok mozgatását stb …

Családi ház építése, teljes körű generálkivitelezése​

Biztosítjuk a teljeskörű építkezést, átalakítást és felújítást. Családi ház felújítás vagy építés? Vállaljuk a teljes körű generálkivitelezést. Kézben tartjuk az építkezéssel kapcsolatos ügyeket a tervezéstől az átadásig.

Nyílászáró beépítés​

Lecserélné régi nyílászáróit modernebbekre? Legyen szó korszerű és időtálló fa vagy műanyag nyílászárókról, korrekt áron, lehetőség szerint gyorsan és minden esetben megbízhatóan dolgozunk! Kollegáink szakmai tudásukkal, nagy figyelemmel és precizitással kísérik végig, Önöket a tervezéstől a helyszíni felmérésen át, egészen a kész, beépített nyílászárókig.
Elsősoron szem előtt tartjuk megrendelőink igényeit, legyen az: ajtó (fa-, fém biztonsági-, vagy műanyag ajtó, erkély ajtó) vagy ablak (egyszárnyú bukó nyíló ablak, bukó-, fix-, vízszintesen osztott-, vagy háromrészes ablak, stb.).

Gipszkartonozás ​

Látványos változtatások bontás nélkül? Gipszkartonozással tökéletes álfalakat, álmennyezeteket, beépített polcokat, rejtett világításokat, felületeket hozhatunk létre, kedvezőbb áron, mint a régebbi technológiákkal.

Bontás ​

Kézi vagy gépi bontás? Megvan hozzá a tapasztalatunk, a szakembereink és a gépparkunk is! Legyen szó kisebb átalakításról vagy teljes épület bontásáról, keressen bátran bontással kapcsolatban. Cégünk akár kézi, akár gépi bontásban is nagy tapasztalattal rendelkezik, így bátran fordulhat hozzánk bármilyen épület bontásáról is legyen szó!
Teljes körű bontást vállalunk, tapasztalt műszaki vezető kíséri végig a munkafolyamatot, remek szaktudású kollégáinkkal! Legyen az családi ház, kisebb építmény – garázs, fészer -, gazdasági- vagy ipari épület, vagy akár útbontás. Cégünk a megtervezéstől a kivitelezésen át, egészen a törmelékek elszállításáig áll az Ön rendelkezésére. Törekszünk arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, teljesíthessük megrendelőink kérését! Forduljon bizalommal hozzánk, ha bontásról van szó!

Betonozás

Masszív és tartós betonalapozást szeretne? Képzelje el új otthonát, üzletét vagy nyaralóját és mi a legkorszerűbb eszközökkel, határidőre megvalósítjuk!​

Villanyszerelés

Szabványos és korrekt szerelési szolgáltatások? Megbízható, kedvező áru villanyszerelést vállalunk, biztonságos végeredménnyel. Lakóházak, családi házak építése és felújítása során a villanyszerelési szolgáltatásaink: épületvillamossági kivitelezések, erős és gyengeáramú hálózatok kiépítése, szerelése, karbantartása, riasztórendszerek kiépítése, elektromos fűtések, padlófűtések kivitelezése, intelligens épületek villanyszerelése, üzembe helyezése, javítása, felülvizsgálatok, mérések, kapucsengők, kaputelefonok, zárnyitók beépítése javítása
térvilágitás szerelés, kiépítés. Minden típusú villanyszerelési munkában számíthat ránk. Amennyiben villanyszerelőre van szüksége, vagy elektromos hibát észlel, otthonában, irodájában, vállalkozásában, hívjon minket.
Szaktanácsadással felméréssel segítünk ügyfeleink problémájának gyors, és hatékony megoldásában.

Burkolás

Megbízható burkolót keres? Profi szakembereink állnak rendelkezésére legyen szó hideg- vagy melegburkolásról. Cégünk vállalja lakások, családi házak, irodák burkolását. Legyen szó egy – egy apróbb javításról vagy teljes burkolásról.​

Víz – Gáz – Fűtés szerelés​

Csöpög a csap? Elromlott a kazán? Azonnal kell a segítség? Villámgyors szakembereink tiszta munkát végeznek, baráti áron, minden típusú vízszerelési, gázszerelési és fűtésszerelési probléma esetén! Cégünk vállalja családi házak, lakások teljes körű vízszerelését, gázszerelését,  fűtésszerelését kedvező árakon. További információkért keressen elérhetőségeinken!​

Társasházak karbantartása​​

Megbízható céget keres társasház karbantartásra? Cégünk vállalja társasházak teljes körű karbantartását. Legyen szó egy – egy apróbb javításról vagy teljes felújításról. Társasházkezelési szolgáltatásunk fő célja, hogy megfelelően szakképzett, tapasztalattal rendelkező szakemberek végezzék el a szükséges munkálatokat. Társasházak esetén rövid időn belül megkezdjük a hiba feltárását, javítását. Ehhez nem kell mást tenni, mint jelezni nekünk a kialakult problémát, e-mailben vagy telefonon. Vállaljuk társasházak eseti javítását, folyamatos karbantartását. Szakembereink több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az építőiparban, ennek köszönhetően bármely karbantartási feladatot gyorsan, szakszerűen ellátunk.​

Szolgáltatáslista:

– Építőipari szerkezetkész és kulcsrakész generálkivitelezés
– Épületek hagyományos és energiatakarékos kivitelezése
– Precíz kivitelezés a tervezéstől a költözésig
– Költségvetés készítés
– Műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés
– Teljes körű belsőépítészeti tervezés a funkcionalitás jegyében
– Professzionális technikai és műszaki kivitelezés
– Padló és falburkolás minőségi anyagokkal, profi szakemberekkel
– Szobafestés, mázolás, tapétázás
– Díszítő munkálatok
– Külső homlokzat felújítása
– Fa-, és acélszerkezetek állagmegóvása
– Homlokzati hőszigetelő rendszerek készítése polisztirol, kőzetgyapot, parafa anyagokkal
– Lapostetők szigetelése, szigetelések felújítása, új tetőszigetelések készítése
– Zöld tetők készítése
– Építőipari állványzatok építése, telepítése, bontása
– Lakatosipari munkák, fémszerkezetek szerelése
– Épületgépészeti tervezés és kivitelezés
– Automatizálás
– Nyílászáró gyártás, forgalmazás, beépítés
– Teljeskörű tervdokumentáció

Kérdése van?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén! Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon

+36 70 771 01 68

Üzenet

info@generalepito.hu